Світоліна: Мертенс - непроста суперниця, я готуюся до складного матчу

Світоліна: Мертенс - непроста суперниця, я готуюся до складного матчу

Укрінформ
Перша ракетка України коментує свою перемогу в 1/8 фіналу та розповідає про майбутню суперницю.

Четверта ракетка світу Еліна Світоліна після перемоги над Денісой Аллертовой і виходу в чвертьфінал Australian Open повідомила, що кожна нова перемога додає їй впевненості в собі, але на неї також тисне статус фаворита. Про це українка розповіла на корті відразу після матчу.

«Це був неймовірний матч. Я йду від поєдинку до поєдинку. Не можу не відзначити, що у мене був відмінний старт на турнірі в Брісбені в цьому сезоні. Спасибі велике австралійської публіці за теплий прийом.

Матч з Мертенс? Так, я грала з нею в Стамбулі в минулому році і знаю, що вона також зараз в хороших кондиціях і добре розпочала рік. Мертенс - непроста суперниця. Я готуюся до складного матчу і маю намір зіграти на максимумі і віддати всі сили, щоб перемогти.

Читайте також: Світоліна розгромила Аллертову і вперше вийшла до 1/4 фіналу Australian Open

Я дуже рада тому, як граю в Австралії. Не вперше я виступаю в статусі фаворита - так само було і на Roland Garros. Тиск тільки збільшується, але при цьому зростає і впевненість в собі - після першої, другої, третьої перемоги і так далі. Я заслуговую вийти в наступне коло і хочу показати свій кращий теніс», - прокоментувала Світоліна.

Нагадаємо, у чвертьфіналі Світоліна зіграє з бельгійкою Елізою Мертенс. До цього Світоліна і Мертенс перетиналися один раз. У 2017 році в фіналі грунтового турніру в Стамбулі українка здобула перемогу в двох партіях.

Світоліна вперше зіграє в чвертьфіналі Australian Open. На турнірах Великого шлему вона доходила до цієї стадії лише на Roland Garros.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-