Фонсека: Мене цікавлять контрольні матчі з хорошими опонентами

Фонсека: Мене цікавлять контрольні матчі з хорошими опонентами

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» оцінив новачків команди. 

Головний тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека розповів про хід зимових зборів в Туреччині, адаптації новачків і про суперників у контрольних матчах. Слова тренера наводить офіційний сайт клубу.

«Матвієнко і Гречишкін - це два українських гравця, за якими ми спостерігали весь час. Вони довели, що можуть допомогти нам. Питання щодо Матвієнка було важливим, оскільки команду покинув Азеведо. Микола добре попрацював в цьому сезоні і виходив в стартовому складі за національну збірну. У Гречишкіна також дуже непогані якості, і в міжсезоння я дізнаюся про них більше. Обом футболістам ми довіряємо.

Ми стежили за Додо: він привернув нашу увагу своїми якостями, і ми віримо в нього. Перші тренування в «Шахтарі» повністю підтверджують думку про нього, проте час, щоб звикнути до нашого стилю гри, особливо в обороні, є. Що ж стосується атакуючих дій, він дуже швидкий і не матиме проблем в цьому аспекті.

Читайте також: "Ман Сіті" хоче придбати Фреда і готовий залишити його в "Шахтарі" до кінця сезону

В даний період складно знайти якісних опонентів - у нас був такий досвід в минулому році. Слава Богу, зараз нам вдалося підібрати дійсно сильні команди. Якби я тільки прийшов в клуб, можливо, вибрав би інших, але я тут вже півтора року, і хлопці прекрасно знають, чого я від них хочу. Мене цікавлять контрольні матчі з хорошими опонентами. Вони створять нам великі труднощі, і для нас це добре", - розповів Фонсека.

Нагадаємо, перший матч на зборах «Шахтар» проведе 20 січня проти болгарського «Лудогорца».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-