Еліна Світоліна: проти співвітчизниці завжди важко грати, Марта - боєць

Еліна Світоліна: проти співвітчизниці завжди важко грати, Марта - боєць

Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українка Еліна Світоліна поділилася враженнями від перемоги над своєю 15-річною співвітчизницею Мартою Костюк (6:2, 6:2) у третьому колі Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу - стартового у сезоні турніру серії Великого шлема, який проходить в Мельбурні.

"Вперше зіграти в четвертому колі - це дуже-дуже особливий результат для мене. Мені завжди подобається приїжджати на Відкритий чемпіонат Австралії, але я ніколи не проходила далі третього раунду. Шкода, що мені потрібно було грати проти українки, завжди важко грати проти співвітчизниці. Я щаслива, що все ще перебуваю на цьому турнірі. Вперше я почула про Марту /Костюк/, коли вона виграла титул в Мельбурні. Вона - боєць, бореться до кінця, ми могли це побачити. Безумовно, її чекає велике майбутнє і ми ще почуємо про неї. Бути четвертої сіяною? Це теж непросто, всі грають проти тебе досить вільно, потрібно бути готовою до важких поєдинків зі старту. Є і переваги, я намагаюся залишатися позитивною, грати один матч за раз", - цитує слова Еліни БТУ.

Читайте також: Світоліна обіграла Костюк і вийшла до четвертого кола Australian Open

Нагадаємо, у четвертому колі Australian Open Світоліна зустрінеться зі 130-ю "ракеткою" світу Денісою Аллертовою з Чехії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-