Australian Open: Джокович уп’ятнадцяте поспіль переміг Монфіса

Australian Open: Джокович уп’ятнадцяте поспіль переміг Монфіса

Укрінформ
Шестиразовий чемпіон турніру Australian Open серії Великого шлему сербський тенісист Новак Джокович (ATP 14) вийшов переможцем у протистоянні з Гаелем Монфісом уп’ятнадцяте поспіль.

У поєдинку другого кола Відкритого чемпіонату Австралії за 2 г і 45 хв Джокович переміг французького тенісиста з рахунком 4:6, 6: 3, 6:1, 6:3. Про це повідомляє БТУ.

На початку зустрічі тенісисти двічі обмінялися брейками, в боротьбі француз все-таки здобув третій брейк і зумів виграти стартовий сет. Однак, впоратися з австралійською спекою Гаель не зміг і був змушений звернутися за допомогою до фізіо. Джокович, у свою чергу, налагодив подачу і за дві партії виграв чотири гейми на подачі суперника і не віддав жодного свого.

Боротьба знову зав'язалася в цьому матчі тільки в четвертому сеті: відігравши чотири брейкпоінта, Новак сам виконав брейк і вийшов подавати на перемогу. Фінальний гейм виявився затяжним, але з четвертого матчбола серб оформив путівку до наступного кола.

Читайте також: Долгополов: Виграти одинадцять розіграшів поспіль - це фантастика

У третьому раунді на Джоковича чекає поєдинок з іспанцем Альбертом Рамосом-Віноласом (ATP 22). Раніше суперники зустрічалися на корті чотири рази і всі матчі залишилися в активі Новака.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-