Бондаренко: Я щаслива, що перемогла, хоча й не люблю грати першим запуском

Бондаренко: Я щаслива, що перемогла, хоча й не люблю грати першим запуском

Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Бондаренко поділилася враженнями від перемоги над росіянкою Анастасією Павлюченковою в матчі другого кола Australian Open.

"Я дуже щаслива, що перемогла, хоча й не люблю грати першим запуском. Іноді все йде добре, іноді не дуже, але в цьому матчі у мене все працювало. Мельбурн для мене особливе місце, згадуючи наш успіх з сестрою тут в парі, тому приємно тут грати. Що стосується адаптації до спекотної погоди, то ми вже грали і в Брісбені, і в Сіднеї, де було 40 градусів, так що я була підготовлена", - цитує Бондаренко XSPORT

Нагадаємо, четверта "ракетка" України Катерина Бондаренко обіграла 15-ту "сіяну" росіянку Анастасію Павлюченкову в матчі другого кола Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу в Мельбурні.

Читайте також: Українка Бондаренко вийшла до третього кола Australian Open

У третьому колі Australian Open Бондаренко зустрінеться з переможницею протистояння між бельгійкою Кірстен Фліпкенс і 19-м номером "посіву" Магдаленою Рибариковою зі Словаччини. 

У парному розряді Катерина Бондаренко у дуеті з Олександрою Крунич перемогла австралійсько-російський тандем Аріна Родіонова - Наталія Віхлянцева з рахунком 6:2, 6:2 і у другому раунді зустрінеться зі швейцаркою Вікторією Голубич і сербкою Ніною Стоянович.

Читайте також: Australian Open: Бондаренко та Савчук вийшли у друге коло парного турніру

У 2008 році сестри Катерина та Олена Бондаренко стали переможницями парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії.

Фото: Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-