Australian Open: Світоліна зустрінеться з Костюк в українському дербі

Australian Open: Світоліна зустрінеться з Костюк в українському дербі

Укрінформ
Перша "ракетка" України і четвертий номер світової класифікації Еліна Світоліна успішно подолала другий раунд Відкритого чемпіонату Австралії-2018 з тенісу, який проходить в Мельбурні (загальний призовий фонд - $43 млн).

Свій виступ на першому в сезоні турнірі серії Великого шлема українка продовжила на головному корті Australian Open - Rod Laver Arena - вольовою перемогою над 59-ю "ракеткою" світу чешкою ​​Катериною Синяковою, яку в ніч на середу Еліна переграла за 2 години 17 хвилин з рахунком 4:6, 6:2, 6:1, повідомляє Укрінформ.

За вихід до четвертого раунду змагань Світоліна зустрінеться зі своєю співвітчизницею 15-річною Мартою Костюк, яка обіграла австралійку Олівію Роговську (6:3, 7:5).

Читайте також: Марта Костюк пробилася до третього кола Australian Open

Еліна Світоліна повторила своє найкраще досягнення на Australian Open, де в 2014-2015 та 2017 роках Еліна виходила до третього раунду турніру.

Наймолодша учасниця турніру в цьому році Марта Костюк в свою чергу стала першою тенісисткою 2002 року народження, яка добилася успіху в основній сітці турніру Великого шлема.

На фото: Еліна Світоліна (ліворуч) і Марта Костюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-