Екс-футболіст

Екс-футболіст "Шахтаря" Кучер провідав "гірників" у Белеку

Фото
Укрінформ
Ранкове тренування донецького футбольного клубу "Шахтар" відвідав екс-гравець клубу  Олександр Кучер.

Турецький "Кайсеріспор", за який зараз грає Кучер, також тренується в Белеку, і футболіст не упустив можливості відвідати друзів. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар".

"Дуже радий знову всіх побачити і поспілкуватися з хлопцями. Стільки років провів у складі "Шахтаря"! У чемпіонаті Туреччини зараз невелика пауза. Ми приїхали в Белек 5 січня, пробудемо тут до 18-го, зіграємо на Кубку з "Антальяспором". А 22 січня у "Кайсеріспора" календарна зустріч з "Галатасараєм", - сказав Кучер.

У турецькому Белеку "гірники" проводять підготовку до весняної частини сезону у режимі дворазових тренувань. Сьогодні вранці тренувальна сесія складалася з комплексу різнопланових вправ на координацію, швидкість і контроль м'яча. Потім команда була розділена на групи: захисники під керівництвом Паулу Фонсеки працювали над організацією оборони, півзахисники і нападники освоювали вихід з-під пресингу на обмеженому просторі. Іван Ордець і Давид Хочолава, які вчора отримали невеликі пошкодження, займалися за індивідуальною програмою.

Читайте також: Футболісти "Шахтаря" провели перше тренування на зборах у Туреччині

Ввечері у донецької команди запланований фітнес.

Нагадаємо, перший контрольний матч команда проведе 20 січня з болгарським "Лудогорцем". Початок о 16:00. Пряма трансляція - на каналі "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-