Цуренко: Я виграла за рахунок того, що не здавалася і продовжувала боротися

Цуренко: Я виграла за рахунок того, що не здавалася і продовжувала боротися

Відео
Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко поділилася враженнями від перемоги над Наталею Віхлянцевою у стартовому поєдинку на Australian Open - першому в сезоні турнірі серії Великого шлема.

"Однозначно, Віхлянцева сьогодні грала дуже добре. У цьому плані мені приємніше, що вдалося обіграти когось, хто показував фантастичний теніс. Особливо в першому сеті, де вона добре подавала, забивала, піднімала. Доводилося підлаштовуватися і боротися. За рахунок того, що я не здавалася і продовжувала боротися, мені і вдалося виграти.

До матчу ми знали, як з нею грати, але, я не очікувала таких точних і потужних ударів. Все-таки я з нею тренувалася кілька разів, знала як вона грає, але сьогодні з самого початку її гра була на високому рівні. Я намагалася тиснути енергетикою і показувати суперниці, що не здаюся.

З приводу матчу з Агнешкою ​​Радванською, якщо чесно, ще не думала. Подивимося, може я перегляну її поєдинки, трохи позапитую. На матч вийду, звичайно, з конкретною тактикою, зараз поки конкретики немає, я зараз намагаюся не думати про наступну гру", - розповіла Цуренко БТУ

Читайте також: Australian Open: вперше чотири представниці України вийшли до другого кола

Нагадаємо, сьогодні Леся Цуренко успішно подолала перше коло Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу в Мельбурні (загальний призовий фонд - $43 млн). У своєму стартовому поєдинку вона здобула вольову перемогу над Наталею Віхлянцевою, перегравши росіянку з рахунком 3:6, 6:3, 6:4.

Відео кращих моментів:

У другому раунді Цуренко зіграє з переможницею протистояння Крістіна Плішкова (Чехія) - Агнешка Радванська (Польща).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-