У Тисовці визначилися переможці міжнародних лижних змагань за  програмою FIS

У Тисовці визначилися переможці міжнародних лижних змагань за програмою FIS

Укрінформ
На навчально-спортивній базі зимових видів спорту "Тисовець" Міністерства оборони України у Сколівському районі Львівщини визначено кращих лижників рейтингових змагань за програмою Міжнародної лижної федерації (FIS).

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Національного олімпійського комітету України.

"Під час лижних перегонів домінували гості з Казахстану. Так, на 10-кілометровій дистанції класичним стилем серед чоловіків увесь п’єдестал пошани був за спортсменами цієї країни. Переміг Євген Величко, другим був Віталій Пухкало, третім -  Денис Волотко. У жінок на 5-кілометрівці класичним стилем кращою була Тетяна Антипенко (Україна, Сумська область), "срібло" та "бронза" у спортсменок з Казахстану Олени Коломіної та Марини Матросової", - зазначили у прес-службі.

На спринтерських дистанціях на 1,6 км класичним стилем у чоловіків п'єдестал був таким: Сергій Чеботко, Олег Клімін (обидва - Казахстан), Олексій Красовський (Україна, Сумська область), у жінок - Катерина Сердюк (Україна, Харківська область), Анна Шевченко та Олена Коломіна (обидві - Казахстан).

Вільний стиль. Чоловіки, 15 км: Віталій Пухкало, Олег Клімін, Денис Волотко (усі - Казахстан). Жінки, 10 км. Валерія Тюленєва (Казахстан), Марина Анцибор (Україна, Сумська область), Анна Шевченко (Казахстан).

Читайте також: Зимові Юнацькі Олімпійські ігри стартують у Лозанні рівно за 2 роки

Нагадаємо, що НСБ "Тисовець" отримала гомологацію на нові та модернізовані траси у вересні 2016 року. Інспектор FIS Петер Дурчо (Словаччина) відзначив якісну роботу працівників бази та підготовку необхідних матеріалів фахівцями Федерації лижного спорту України.

Уперше міжнародні рейтингові змагання у Тисовці відбулись 1995 року. 17 січня на цих трасах триватиме чемпіонат України з лижних перегонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-