Заховайло: контракт Ротаня з

Заховайло: контракт Ротаня з "Динамо" має опцію подовження ще на рік

Укрінформ
В'ячеслав Заховайло, агент Руслана Ротаня, прокоментував трансфер свого 36-річного клієнта до київського футбольного клубу "Динамо".

"Мене дуже хвилюють коментарі уболівальників-дилетантів, які нічого не розуміють у футболі. З появою Ротаня у грі "Динамо" додасться солідності, розшириться потенціал команди в центральній зоні. Останнім часом ми бачили багато випадків, коли кияни не могли реалізувати свої можливості і тренерські задуми через брак тактичної і технічної виучки - того, що ми називаємо майстерністю і досвідом.

Це була абсолютно передбачувана ситуація. Тому рішення запросити досвідченого гравця було виваженим. По-перше, Руслана нічому не треба вчити, він навчений футболіст і ловить все на ходу. По-друге, йому не потрібна адаптація: з половиною динамівців він грає в збірній, і вони прекрасно розуміють один одного на полі. А структура контракту - до кінця сезону з опцією продовження ще на рік - мотивує Руслана весь час бути у формі", - розповів Заховайло СЕГОДНЯ.ua.

Читайте також: Ротань підписав контракт із "Динамо"

Нагадаємо, днями Руслан Ротань підписав контракт із київським "Динамо" на півроку і став найстаршим новачком в історії клубу. Раніше "Динамо" придбало вінгера Беньяміна Вербича та захисника Артема Шабанова.

Фото: Р.Ротань/fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-