Відбувся п’ятий тур футзальної Ліги учасників АТО

Відбувся п’ятий тур футзальної Ліги учасників АТО

Фото
Укрінформ
Футзальний турнір триватиме до 18 березня. 

13 січня 2018 року в місті Українка (Київська область) відбувся п’ятий  тур чемпіонату на Кубок футзальної Ліги учасників АТО. Про це повідомляє сайт Федерації футболу учасників АТО.

Перед новим сезоном футбольного Кубка Героїв АТО, який стартує 3 квітня, тривають передсезонні змагання з футзалу. Кубок футзальної Ліги учасників АТО присвячено пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цей турнір триватиме до 18 березня, матчі відбуватимуться щотижня.

Організатором та засновником цього чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО, під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!”

Читайте також: Стартував Кубок футзальної ліги учасників АТО

Нагадаємо, що починаючи з 2015 року, Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО є наймасштабною програмою реабілітації та адаптації учасників бойових дій в Україні, яка об’єднала практично весь сектор безпеки та оборони країни і ветеранів АТО. На сьогодні у змаганнях беруть участь 59 команд, а це більше півтори тисячі захисників України. Матчі проходять щотижня у 42 містах України. Фінальні змагання відбудуться на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 10-14 жовтня до Дня Захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-