Кубок світу з біатлону: Де і коли дивитися жіночу естафету

Кубок світу з біатлону: Де і коли дивитися жіночу естафету

Укрінформ
Склад збірної України на цю гонку – сестри Семеренко, Джима і Меркушина.

Сьогодні в німецькому Рупольдингу відбудеться жіноча естафета. Ця гонка стане останньою естафетою перед Олімпійськими іграми в Пхенчхані. Про це повідомляє XSport.  

За останні роки лише кілька разів на четвертому етапі за збірну України бігла не капітан команди Олена Підгрушна. Останній раз це трапилося в Поклюці у 2016 році, коли Олену замінила 23-річна Анастасія Меркушина. Ось і цього разу через нестабільні результати в особистих гонках тренери вирішили дати відпочити Підгрушній, а на останній етап заявили Меркушіну.

Разом з Настею естафетну гонку побіжать три олімпійські чемпіонки. На першому етапі за збірну України виступить Валя Семеренко, на звичному для себе другому візьме старт Юлія Джима, а третій етап тренери довірили Віті Семеренко, яка в Рупольдингу не бігла індивідуальну гонку.

Читайте також: Кубок світу з біатлону: В жіночій естафеті Меркушина замінить Підгрушну

Відзначимо, що вже в третій естафеті з початку сезону збірна України виступає різним складом. У Хохфільцені «срібло» взяла наша золота четвірка Ігор в Сочі, а в Оберхофі українки стали 5-ми з Меркушиною на першому етапі, але без Валі Семеренко.

Пряма трансляція жіночої естафети на телеканалах UA:Перший та Eurosport. Початок о 15:25.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-