Санітра: В естафеті у нас немає спортсменів, які могли б краще пробігти

Санітра: В естафеті у нас немає спортсменів, які могли б краще пробігти

Укрінформ
Тренер чоловічої збірної задоволений першими двома етапами естафети в Рупольдингу.

Тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра прокоментував провальний виступ національної команди в естафеті на етапі Кубка світу в Рупольдінгу. Про це він розповів Tribuna.com.

«Перші два етапи хлопці пройшли так, як я і хотів. І Прима, і Семенов. Сергій після довгої перерви між стартами біг непогано.

На третьому етапі Сємаков незрозуміло що зробив в стійці. На тренуваннях у нього завжди хороша стрільба стоячи. Сьогодні - не розумію, що могло трапитися. Він робив великі промахи. А біг непогано.

В кінці Підручний вже ризикував. Треба нам далі працювати, тому що це не показник рівня нашої збірної.

Читайте також: Біатлон: чоловічу естафету в Рупольдінгу виграли норвежці, українці - 15

В естафеті у нас немає спортсменів, які могли б краще пробігти. Треба нам попрацювати, я думаю, що це вже психологічні проблеми, тому що хлопці дуже хочуть себе показати. На тренуваннях стріляють добре.

Крім того, сьогодні розмовлятиму з президентом федерації Бринзаком і будемо визначати між Тищенком та Ткаленком п'яту людини, який виступатиме на Олімпіаді. Для стратегії на Олімпіаду мені вже потрібно розуміти, хто поїде», - сказав Санітра.

Нагадаємо, сьогодні в Рупольдингу в естафеті чоловіча збірна України прийшла 15-ю. Це найгірший результат чоловічої збірної України в естафеті за часів тренера Юрая Санітри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-