Біатлон: Прима незадоволений тим, що брав додаткові патрони на рубежах

Біатлон: Прима незадоволений тим, що брав додаткові патрони на рубежах

Укрінформ
Український біатлоніст Артем Прима залишився незадоволений тим, що йому довелося використати два додаткових патрони в чоловічій естафеті на етапі Кубка світу в Рупольдінгу.

"В принципі, я трохи незадоволений тим, що брав по одному додатковому патрону на кожному рубежі. До того ж, наїхав ще на лижу швейцарцю. Перші два кола я йшов в своєму ритмі, на останньому колі скільки сил залишалося - все віддав. Тут кожен додатковий патрон - відсуває за часом команду, все дуже щільно.

Каші на трасі вистачає, сніг такий крупнозернистий, на попередній гонці такого не було", - цитує Приму XSPORT

Відзначимо, що 30-річний спортсмен біг на першому етапі. На другому етапі за збірну України біжить Сергій Семенов, який напередодні пропустив індивідуальну гонку. Також "синьо-жовтих" в естафеті представлять Володимир Семаков та Дмитро Підручний.

Читайте також: Кубок світу з біатлону: сьогодні в Рупольдінгу - чоловіча естафета

Нагадаємо, що 12 січня 5-й етап Кубка світу з біатлону в Рупольдінгу (Німеччина) продовжує чоловіча естафета 4х7,5 км. У складі українців, які отримали 8-й стартовий номер, виступають Артем Прима, Сергій Семенов, Володимир Семаков та Дмитро Підручний. Загалом на чоловічу естафету заявилися 26 команд. Гонка розпочалася о 15.30 за київським часом.

Фото: Федерація біатлона України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-