"Шахтар" вийшов з відпустки і розпочав традиційне медичне обстеження

Фото
Укрінформ
12 січня у футболістів і тренерського штабу донецького футбольного клубу "Шахтар" завершилася відпустка.

Підготовка команди до весняної частини сезону традиційно стартує з планового медичного огляду. Сьогодні в одній зі столичних клінік обстеження проходила перша група "гірників". Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар"

Електрокардіографія, аналіз крові, УЗД серця і внутрішніх органів, рентгенографія грудної клітки, а також відвідування кабінету офтальмолога - весь список процедур, які необхідно було пройти футболістам.

Першими враженнями після відпустки поділився голкіпер донеччан Андрій П'ятов: "Відпустка пройшла відмінно. Насолодився оточенням рідних і близьких мені людей, зарядився позитивом, тепер зі свіжими силами починаю підготовку до другої половини сезону. Попереду найцікавіший і найскладніший період. На "Шахтар" чекають важливі матчі з "Ромою" в Лізі чемпіонів. Я стежу за цією командою. В Італії чемпіонат триває, і є можливість поспостерігати за суперником. У нас в запасі місяць, щоб як слід підготуватися до зустрічі з римлянами".

Сергій Кривцов повідомив, що відновлення проходить успішно і на зборах планує працювати вже у загальній групі: "Відчуваю себе набагато краще. Нога не турбує, тиждень тому вже приступив до бігової роботи. Думаю, на зборах буду займатися в загальній групі. Практично усю відпустку присвятив тренуванням і відновленню. Тепер зосереджуюся на підготовці до фінальної частини сезону. Наше першочергове завдання - перемога в Прем'єр-лізі, Кубку України і, звичайно ж, хочемо якомога далі пройти в Лізі чемпіонів".

Читайте також: Кривцов відновився після травми і вирушить з "Шахтарем" на перший збір

Завтра до столичного діагностичного центру вирушить друга група футболістів, а 15 січня "Шахтар" вирушає до Туреччини на перший у 2018 році тренувальний збір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-