Джокович вважає Федерера і Надаля фаворитами Australian Open

Джокович вважає Федерера і Надаля фаворитами Australian Open

Укрінформ
Екс-перша "ракетка" світу Новак Джокович поділився очікуваннями від майбутнього турніру Australian Open серії "Великого шлема" і назвав головних фаворитів турніру.

"Безумовно, Федерер і Надаль - головні фаворити майбутнього турніру. Вони блискуче провели минулий сезон і рік тому грали тут в фіналі. Однак питання про переможця все ще відкрите. У чудовій формі перебуває Нік Кіргіос. Його також можна занести в список претендентів на титул. Тим більше, місцева публіка його несамовито підтримуватиме. Відбутися може всяке.

Щодо мене, постараюся досягти прогресу в грі і підійти до початку змагань в оптимальній формі", - цитує Джоковича XSPORT

Відзначимо, що Джокович мав вийти на корт на показовому турнірі в Абу-Дабі, але знявся зі змагань через проблеми з ліктем. Після цього уродженець Белграда також відмовився грати й на турнірі в Досі. 10 січня Джокович повернувся на корт на виставковому турнірі в Мельбурні, обігравши Домініка Тіма.

Нагадаємо, вчора в Мельбурні відбулося жеребкування першого в сезоні турніру "Великого шлема" Australian Open-2018. Єдиний українець, який отримав путівку в основний раунд, Олександр Долгополов (АТР 37) потрапив до верхньої частини сітки, яку очолює лідер світового рейтингу іспанець Рафаель Надаль. Суперником киянина буде тенісист з Австрії Андреас Хайдер-Маурер (ATP 448).

Читайте також: Australian Open: Долгополов дізнався ім’я першого суперника

Хардовий турнір Australian Open із призовим фондом $22,624 млн стартує в Мельбурні 15 січня і триватиме до 28 січня. Чинним чемпіоном турніру є Роджер Федерер (Швейцарія).

Фото: Н.Джокович/Sky Sports

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-