Хобленко перейшов з

Хобленко перейшов з "Чорноморця" до польського "Леха" на правах оренди

Укрінформ
Головний тренер одеського футбольного клубу "Чорноморець" Костянтин Фролов підтвердив перехід Хобленка, а також прокоментував інші кадрові втрати команди.

"Говорячи про кадрові втрати, не став би перебільшувати. Поки з основних гравців пішли четверо: воротар Гутор, опорний півзахисник Алассан і два форварди - Хобленко і Васін.

Хобленко перейшов до польського "Леха" - на правах оренди з правом викупу. Що стосується Васіна, то він вирішив спробувати свої сили в іншій команді (у "Ворсклі" – ред.). Якщо у людини є бажання, ми її прохання задовольнимо. Хочемо, щоб у "Чорноморці" залишилися ті футболісти, які мають бажання грати за наш клуб.

Разом з тим не можу не відзначити, що результативність у нас завжди кульгала, тому в першу чергу націлені на поліпшення якості гри в атаці. На даному етапі працюємо над тим, щоб підсилитися ще одним форвардом", - розповів Фролов в інтерв’ю sport-express.ua

Зазначимо, що у цьому сезоні один з кращих бомбардирів української Прем’єр-ліги Олексій Хобленко забив 8 м’ячів і зробив 1 результативну передачу у 19 матчах у складі "Чорноморця".

Читайте також: ЗМІ: Нападник «Чорноморця» Хобленко може перейти в польський «Лех»

"Лех" займає 2-у позицію в чемпіонаті Польщі. За клуб з Познані також виступає український захисник Володимир Костевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-