Тур де Скі: Остберг та Іверсен виграли мас-старт в Оберстдорфі

Тур де Скі: Остберг та Іверсен виграли мас-старт в Оберстдорфі

Укрінформ
У загальному заліку й надалі лідирують Остберг і Колонья. 

В німецькому Оберстдорфі відбувся другий етап престижного багатоденного турніру найсильніших лижників світу – Тур де Скі. Вчора через погодні умови відмінили спринт, а сьогодні переможцями мас-стартів стали норвезькі лижники Інгвільд Остберг та Еміл Іверсен. Про це повідомляє Укрінформ.

На дистанції 10 км вільним стилем у жінок усе вирішилось на фінішній прямій. Норвежка Хейді Венг йшла першою, але несподівано впала, і її землячка Інгвільд Остберг перемогла. Другою фінішувала ще одна норвежка Майкен Касперсен Фалла, Кріста Пармакоскі з Фінляндії – третя.

Остберг збільшила свою перевагу над Венг у загальному заліку до 57 секунд. Вочевидь, дві норвежки і розіграють між собою титул на останніх гонках Туру в Італії. Відставання американки Джессіки Діггінс, яка йде третьою, вже занадто велике – 1 хвилина 56 секунд.  

Читайте також: Тур де Скі: Остберг і Колонья виграли гонку переслідування в Ленцерхайде

У чоловічому мас-старті переміг норвежець Еміл Іверсен, який на фініші випередив земляка Сіндре Скара та італійця Франческо Де Фабіані. Лідер загального заліку Даріо Колонья зі Швейцарії фінішував четвертим. Він вже випереджає свого головного суперника у загальному заліку – росіянина Сергія Устюгова на 53 секунди. 

6-7 січня в італійському Валь ді Фьємме відбудуться заключні гонки Тур де Скі – ще один мас-старт і видовищна гонка переслідування в гору. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-