Павелко: Гроші Кабміну на ремонт НСК

Павелко: Гроші Кабміну на ремонт НСК "Олімпійський" - не під фінал Ліги чемпіонів

Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко повідомив, що 103 млн гривень Кабінет Міністрів виділив на необхідний ремонт НСК "Олімпійський", який не проводився вже 6 років, а не під фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

"Фінанси, які були виділені Кабінетом Міністрів на ремонт НСК "Олімпійський" - це не гроші під фінал Ліги чемпіонів, а для того, щоб стадіон просто існував і відповідав вимогам УЄФА. Ці ремонтні роботи потрібно було б все одно провести, навіть якщо б у нас не проводився фінал ЛЧ. УЄФА не вимагає більше, ніж вимагав перед Євро-2012. Це просто поточний ремонт, який не робився 6 років.

Представники УЄФА проводили ревізію стадіону і вказали нам на дрібні поломки. Але це не для фіналу ЛЧ, а в цілому для того, щоб арена була готова до будь-яких змагань. Це проблеми, які накопичувалися роками, а сьогодні їх потрібно вирішити", - цитує Павелка tribuna.com

Раніше повідомлялося, що на "Олімпійському" розпочалися ремонтні роботи, які триватимуть близько 5 місяців. До фіналу Ліги чемпіонів технічна служба оновить інформаційні вказівники та пожежну систему безпеки, модернізації зазнають прожектори, динаміки та камери відеоспостережння, для телеоператорів, які з’їдуться з близько 30 країн, збудують спеціальний місток, а медіа-ложу збільшать з 1 до 3 секторів.

Читайте також: На "Олімпійському" розпочалися ремонтні роботи до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів проходитиме на столичному НСК "Олімпійський" 26 травня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-