Ломаченко - серед претендентів на титул «Боксер року» від видання The Ring

Ломаченко - серед претендентів на титул «Боксер року» від видання The Ring

Укрінформ
Конкуренти українського боксера: Кроуфорд, Джошуа, Рунгвісаї, Ворд. 

Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко  претендує на чергове звання кращого боксера року. Авторитетне видання The Ring включив українця в шорт-лист з п'яти претендентів на звання «Боксер року».

Всі номінанти:

Теренс Кроуфорд провів два поєдинки на рік. Об'єднав пояса IBF, WBA, WBC і WBO в першій напівсередній вазі в бою з Джуліосом Індонго, після чого перейшов в напівсередню вагу.

Ентоні Джошуа провів два поєдинки на рік. Переміг Володимира Кличка і став володарем поясів IBF, IBO і WBA. Потім захистив титули в бою з Карласом Такамом.

Срісакет Сор Рунгвісаї провів два поєдинки на рік. Став чемпіоном WBC у другій найлегшій вазі. Двічі переміг колишнього лідера рейтингу Р4Р Романа Гонсалеса.

Андре Ворд провів два поєдинки на рік. Об'єднав пояса IBF, WBA і WBO в напівважкій вазі. Двічі переміг Сергія Ковальова, після чого завершив кар'єру.

Читайте також: Ломаченко визнаний головним переможцем 2017 року за версією BoxingScene

Василь Ломаченко провів три поєдинки на рік. Виграв бої після того, як суперники відмовлялися продовжувати битися. В останньому поєдинку переміг Гільєрмо Рігондо.

Нагадаємо, Ломаченко вже став найкращим боксером року за версією Boxing Scene і Fightnews.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-