Хацкевич: Жодної офіційної пропозиції щодо наших лідерів немає

Хацкевич: Жодної офіційної пропозиції щодо наших лідерів немає

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» впевнений, що клуб збереже Мораеса, Хачеріді і Мбокані. 

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич розповів, що клуб не отримував пропозицій щодо трансферів своїх лідерів. Про це повідомляє Sport.ua.

«Наскільки висока ймовірність втратити цією зимою Мораеса, Хачеріді, Мбокані? Коли відкривається трансферне вікно, може трапитися всяке. Завжди присутні побоювання, що лідери можуть піти.

Однак, після спілкування з нашим президентом, я знаю, що жодної офіційної пропозиції по нашим лідерам немає. Ці хлопці досить довго в команді, у них великий досвід і професіоналізм. 10 січня, коли ми зберемося після відпустки, точно знатимемо, хто поїде на перший збір до Іспанії.

Читайте також: Селекціонер «Динамо»: Вербич – реальне посилення, а Віді в Києві пропонували неймовірний контракт

Я не хотів, щоб ішов Андрій Ярмоленко. Свого часу Сергій Ребров сказав, що такий гравець потрібен у команді. Але час диктує свої умови. Умови, які будуть запропоновані клубу, повинні влаштовувати клуб. А далі все залежить від футболіста», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, що під час зимової паузи в чемпіонаті України «Динамо» вже втратило провідного захисника Домагоя Віду, який перейшов в «Бешикташ». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-