Селекціонер «Динамо»: Вербич – реальне посилення, а Віді в Києві пропонували неймовірний контракт

Селекціонер «Динамо»: Вербич – реальне посилення, а Віді в Києві пропонували неймовірний контракт

Укрінформ
За словами Огнєна Вукоєвича, Віда поїхав у Туреччину, бо прагнув нового виклику. 

Селекціонер «Динамо» Огнєн Вукоєвич прокоментував підписання півзахисника Беньяміна Вербича та від’їзд Домагоя Віди. Про це він розповів виданню «Спорт-Експрес».

«Для «Динамо» Вербич - реальне посилення. Хлопець перебуває в кращому для футболу віці, вже виступає за словенську збірну, де в 15 матчах забив три м'ячі.

За «Копенгаген» чимало пограв в єврокубках. Володіє відмінною швидкістю, дриблінгом, хорошим ударом. Вербич - цілком сучасний футболіст європейського рівня. «Динамо», впевнений, він допоможе.

Переглядав я його з самого початку своєї роботи в клубній селекції, потім його дивилися колеги. Але головне - Вербич дуже подобається головному тренеру Олександру Хацкевичу. У ці дні новачок зустрівся з ним, підписав п'ятирічний контракт, отримав футболку з сьомим номером. Тепер він поїде додому, а 14 січня ми з ним разом прибудемо на збір до Марбельї.

Читайте також: «Динамо» посилилось гравцем збірної Словенії Вербичем

Наш президент Ігор Михайлович Суркіс зробив все, а можливо, навіть більше, щоб утримати Віду. Запропонував йому, незважаючи на складні часи, просто неймовірний контракт, який ні в чому не поступається турецькому.

Але Домагою був потрібен новий виклик, він хотів щось змінити - тільки тому він і вирішив перейти в «Бешикташ», - сказав Вукоєвич.

Тим часом, стали відомі подробиці угоди Віди з «Бешикташем». Домагой підписав з клубом контракт на 4,5 року. Зарплата хорвата в турецькому клубі - 3 млн євро в рік. Також Віда отримає бонус за підписання контракту - 1,5 млн євро. Агент гравця отримає 1,2 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-