Агент Хачеріді: Ніяких переговорів із «Трабзонспором» ми не ведемо

Агент Хачеріді: Ніяких переговорів із «Трабзонспором» ми не ведемо

Укрінформ
Захисник «Динамо» займається питаннями продовження контракту з київським клубом.

Агент захисника «Динамо» Євгена Хачеріді Іван Пироженко спростував інформацію про інтерес до свого клієнта з боку турецького «Трабзонспора». Про це повідомляє Footboom.

«Це чутки, тут нема чого коментувати. Ніяких переговорів з «Трабзонспором» ми не ведемо. Євген Хачеріді - гравець «Динамо» і займається питаннями продовження контракту з київським клубом. Коли з контрактом вирішимо, тоді і будемо вирішувати майбутнє мого клієнта.

Що у Хачеріді в пріоритеті: залишитися в «Динамо» або змінити команду в зимове міжсезоння? Євген повинен сам прийняти рішення. Я не можу відповідати за нього.

Читайте також: Агент Хачеріді спростував новину про те, що гравець відмовляється продовжити контракт з «Динамо»

Хачеріді завжди цікавиться безліч команд. Адже він гравець «Динамо». Багато видань про нього пишуть, дуже часто - маячню. Те ж саме, як і про гравців «Шахтаря». Вони теж на видноті  кожне міжсезоння», - сказав Пироженко.

Нагадаємо, контракт 30-річного захисника з «Динамо» закінчується 30 червня 2018 року. Деякі ЗМІ написали, що Хачеріді відмовився продовжувати контракт з «Динамо». У цьому сезоні український футболіст провів 24 матчі в складі «Динамо», забив 1 м’яч і віддав 1 гольову передачу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-