Хацкевич: Віда ще повернеться попрощатися або продовжити виступи за

Хацкевич: Віда ще повернеться попрощатися або продовжити виступи за "Динамо"

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про майбутнє Домагоя Віди, його можливих наступників і трансферні плани клубу.

"Віда зараз у відпустці. Має зателефонувати до 25 грудня? Ми так домовилися. Віда, їдучи з бази, сказав, що не прощається з командою, а значить, ще повернеться. Але повернеться він за речами і знову потиснути партнерам руки на прощання або продовжити виступи за "Динамо" - залежить тільки від нього.

Про нову пропозицію Суркіса я судити не візьмуся - це справа президента і футболіста, які, знаю точно, зустрічалися і обговорювали можливість подальшої співпраці. Як тренеру мені, звичайно, хотілося б, щоб Віда залишився, але в даному випадку - залишається лише чекати на відповідь гравця.

Кандидатури центральних захисників? По Родріго Моледо можу вам відразу сказати - ми його навіть не розглядали. Це чиїсь вигадки. У сфері наших інтересів цього гравця немає. Що стосується Очігави, то нам відомі його футбольні якості. На даному етапі, мені здається, йому варто ще півроку пограти в оренді. Шабанов непогано провів осінній відрізок сезону в "Олімпіку", його кандидатура є в нашому списку, але, чесно кажучи, пріоритетом не є. У тому випадку, якщо Віда все ж вирішить піти, у нас є дві кандидатури, за якими клуб відразу почне переговори. Імен зі зрозумілих причин я називати не стану. Можу лише сказати, що ці футболісти - легіонери.

Читайте також: Домагой Віда дасть відповідь "Динамо" до 25 грудня

Щодо атакуючих флангів. Тримаємо ці позиції під контролем і ведемо спостереження за потенційними новачками, але намагаємося не забувати про молодих хлопців в дублі, які становлять інтерес. Втім, без посилення нам не обійтися: ведуться переговори, і тут вже багато що залежить від того, як спрацює президент клубу", - розповів Хацкевич sport-express.ua

Фото: zbirna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-