Сергій Онуфрієнко повертається до гандбольної збірної України

Сергій Онуфрієнко повертається до гандбольної збірної України

Укрінформ
Один з кращих гандболістів України приєднається до табору національної команди в січні.

32-річний правий напівсередній французького "Екс-ан-Провансу" Сергій Онуфрієнко знов одягне форму національної збірної. Про це український гандболіст повідомив XSPORT

"У нас відбулася розмова з головним тренером збірної України. Якщо не трапиться нічого екстраординарного, я проведу збори в її складі, і приєднаюся до команди на початку січня", - сказав Онуфрієнко.

Зазначимо, що семиразовий чемпіон України Сергій Онуфрієнко визнавався кращим гравцем сезону в Суперлізі 2014 і 2015 років. Останні два сезони він захищає кольори "Екс-ан-Прованса".

Раніше Онуфрієнко виступав за ЗТР (Україна), "Аль-Садд" (Катар), "Динамо" (Білорусь), "Мотор" (Україна), "ПСЖ" (Франція). У складі французів не тільки став чемпіоном Франції, а й зіграв у "Фіналі чотирьох" Ліги чемпіонів, де був визнаний кращим у своїй команді (3-е місце). Чемпіон Катару, Франції, Білорусі (чотири рази).

Читайте також: Топ-10 досягнень українського спорту в 2017 році

Останній раз чоловіча національна збірна з гандболу потрапляла на великий турнір у 2010 році, де виступила у фінальній частині чемпіонату Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-