Баранка: ФФУ покарає гравців, які приховають інформацію про договірні матчі

Баранка: ФФУ покарає гравців, які приховають інформацію про договірні матчі

Укрінформ
Глава комітету етики та чесної гри Федерації футболу України (ФФУ) Франческо Баранка повідомив про нові покарання за участь у договірних матчах.

"У жовтні ми отримали схвалення Виконкому затвердити покарання для гравців, що беруть участь в матчах з фіксованим результатом. Перше з них стосується контрактів - воно дає можливість клубу призупинити контракт гравця, якщо він помічений в матчі з фіксованим результатом. Друге - футболіст, який фігурує в справі про договірний поєдинок, не може викликатися до збірної країни до кінця кар'єри. Його просто забанять до кінця кар'єри. Третє рішення стосується покарання для людей, які вкривають інформацію. Навіть якщо гравець знав про матч з фіксованим результатом, але не сказав про це, йому загрожує дискваліфікація.

Читайте також: ФФУ зробила важливий крок у боротьбі з договірними матчами - Баранка

В Україні багато людей говорять про матчі з фіксованими результатами, але мало хто з них це робить офіційно. Однак гравці повинні розуміти, що якщо вони брали участь в таких матчах і не повідомили про це, то їх теж чекає покарання. Вони повинні співпрацювати з нами і розуміти, що це може змінити. Наприклад, в Італії Антоніо Конте дискваліфікували на 6 місяців за те, що він знав про матчі з фіксованим результатом, але не сказав про це", - цитує Баранку Sport Arena

Фото: bookmaker-ratings.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-