Бокс: Гвоздик може провести бій за пояс WBC у 2018 році

Бокс: Гвоздик може провести бій за пояс WBC у 2018 році

Укрінформ
Спочатку українець отримає можливість стати тимчасовим чемпіоном WBC.

Український боксер у напівважкій ваговій категорії Олександр Гвоздик повідомив, що проведе наступний бій за звання тимчасового чемпіона WBC проти колумбійця Елейдера Альвареса (23-0, 11 КО), а у разі перемоги боротиметься за повноцінний пояс WBC.

"Я пару днів тому говорив зі своїм менеджером Егісом Клімасом і промоутером Бобом Арумом і ми прийшли до того, що будемо рухатися по WBC. Я думаю, в найближчі дні має вирішитися, що чемпіон за цією версією Стівенсон боксуватиме з Баду Джеком, а мені вони хочуть зробити бій з Елейдером Альваресом за тимчасовий пояс WBC.

Якщо все пройде вдало, то наступний бій має пройти за нормальний титул, і вони повинні вказати це в контракті. Переможець нашого бою з Альваресом буде битися з переможцем поєдинку Стівенсон - Баду Джек. Найбільш ймовірна дата - 16 лютого в Неваді, в Ріно, а не в Лас-Вегасі. Мені подобається напрямок WBC і на сьогоднішній день мені найбільше хочеться провести бій зі Стівенсоном", - цитує Гвоздика XSPORT

Читайте також: Всесвітня боксерська рада санкціонувала поєдинок Гвоздик - Альварес

Свій останній бій Гвоздик (14-0, 12 КО) провів проти Крейга Бейкера (17-2, 13 КО), в якому здобув перемогу технічним нокаутом в шостому раунді.

Фото: AKboxing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-