Футбол: Буча погодилася прийняти і зареєструвати кам’янську

Футбол: Буча погодилася прийняти і зареєструвати кам’янську "Сталь"

Укрінформ
Виконком міської ради Бучі погодився зареєструвати і прийняти в місті кам'янський футбольний клуб "Сталь".

Про це секретар міської ради Бучі Василь Олексюк повідомив Sport Arena

"Лист керівництва "Сталі" озвучив на засіданні міський голова, і члени виконкому одноголосно підтримали прохання "Сталі" базуватися в Бучі. Наступний крок - це подача клубом документів до ФФУ про зміну реєстрації "Сталі", а також дозвіл на використання спортивної інфраструктури міста.

Ми розглядаємо варіант з реконструкцією колишнього піонерського табору під базу клубу, хочемо запропонувати це "Сталі". Кожне місто, вважаю, мріє мати у себе команду майстрів, тим більше Прем'єр-ліги. Якщо все вийде, влада буде підтягувати інфраструктуру, а також може співпрацювати з клубом в плані використання дитячої спортивної школи", - сказав Олексюк.

21 грудня відбудеться сесія міськради, на якій приймуть бюджет міста. У ньому передбачається закласти кошти на добудову місцевого спорткомплексу, який також може використовувати "Сталь". Питання про зміну назви клубу поки не виникало.

Нагадаємо, що "Сталь" виступає в УПЛ з 2015 року, але де-факто спочатку грала у Дніпрі, а в цьому сезоні проводить матчі у Києві. Інформація про бажання клубу юридично прописатися під столицею з'явилася в ЗМІ минулого тижня. Незабаром після цього кам’янські ультрас закликали клуб відмовитися від бренду "Сталь".

Читайте також: Кам’янські ультрас висунули ультиматум керівництву "Сталі"

Після 19 турів УПЛ "Сталь" посідає в турнірній таблиці останнє, 12-е місце.

Фото: weloveua.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-