Бринзак: Питання про перехід біатлоністки Блашко так і зависло у повітрі

Бринзак: Питання про перехід біатлоністки Блашко так і зависло у повітрі

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про те, що білоруська сторона затягує вирішення питання щодо переходу Дар'ї Блашко.

Доля білоруської біатлоністки Дар’ї Блашко мала бути вирішена в кінці листопада, але розгляд цього питання був відкладений.

"Це питання так і зависло в повітрі, ніякої інформації ми не маємо. На нас представники білоруської сторони не виходили, і анонсоване на грудень засідання не проводилося. Зараз Дар’я тренується в Карпатах. Скоро там же повинні пройти змагання FIS з лижних гонок, і Даша візьме в них участь. Потім - чемпіонат України, ну і далі будемо дивитися, де можна буде стартувати. Швидше за все, в першу чергу - в лижних гонках. Ну і паралельно чекати, мабуть, на закінчення карантину.

Ми направили лист до Білорусі, і якби у наших сусідів була добра воля дозволити спортсменці виступати, думаю, вона б уже отримала такий дозвіл. Дар’я зараз продовжує працювати за своєю програмою", - цитує Бринзака офіційний сайт ФБУ

Читайте також: Українські біатлоністи завершили збір у Канаді

Нагадаємо, що білоруська біатлоністка Дар’я Блашко у мас-старті на Відкритому кубку Норвегії посіла 18 місце. Цей старт був неофіційним, тому вона змогла взяти у ньому участь. Питання стосовно переходу Дар’ї до збірної України мало вирішуватися у Мінську 22 листопада, але засідання президії Білоруської федерації біатлону було перенесене на грудень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-