Євген Шахов незадоволений ігровим часом у ПАОК і може залишити клуб

Євген Шахов незадоволений ігровим часом у ПАОК і може залишити клуб

Укрінформ
Наставник футбольної команди "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів Сергій Пучков побував в Греції на грі ПАОКа, кольори якого захищає півзахисник збірної України Євген Шахов.

Тренер відзначив, що Шахов незадоволений кількістю ігрового часу і, якщо ситуація не покращиться, то в майбутньому може залишити грецький клуб.

"В Салоніках протягом багатьох років живе моя рідна сестра. Приїжджав привітати її з днем народження, оскільки давно не бачив. А заодно відвідав Євгена Шахова, який виступає за ПАОК. Його команда якраз в ці дні грала домашній матч з "Панатінаїкосом". Я давно знайомий з власником ПАОКа, який і зробив мені запрошення на гру. Я побував на передматчевому тренуванні ПАОКа, а вже після нього ми з Євгеном трохи поговорили.

Читайте також: Збірна України з футболу може провести спаринг зі Швейцарією

Чому він не так часто потрапляє до складу своєї команди? Не знаю. Євген сам через це переживає. Це суто тренерське рішення. Хоча, звичайно, практика потрібна, адже він є кандидатом до збірної України. Я так зрозумів, що півзахисник хоче поговорити з керівниками клубу і, якщо тренер не бачить його у складі, можливо, в майбутньому поміняти команду", - розповів Пучков zbirna.com

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-