Беленюк: Сподіваюся, що 2018 рік стане для мене і збірної більш результативним

Беленюк: Сподіваюся, що 2018 рік стане для мене і збірної більш результативним

Відео
Укрінформ
Срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро український борець греко-римського стилю Жан Беленюк підвів підсумки минулого року і поділився планами на 2018-й.

"Я закінчив цей рік, як і планував, на досить низьких оборотах, і зараз ми включаємось в роботу на 100%. Сподіваюся, що 2018 рік стане більш результативним, ніж цей. Що стосується 2017-го, то мені вдалося виграти пару турнірів, здобути "золото" на чемпіонаті світу серед військовослужбовців. В принципі, я задоволений його закінченням.

На жаль, наша доросла команда не показала високих результатів на чемпіонаті світу. У нас було три п'ятих місця, але жодної медалі. А ось молодь порадувала, дуже потужно боролися. Кадети, якщо не помиляюся, три золотих медалі привезли, і "молодіжка" з хорошими результатами, спортсмени U23 добре проявили себе. Це говорить про те, що у нас є майбутнє, є гідна зміна. Ми йдемо правильним шляхом. Діти, юніори беруть з нас приклад і показують результат.

Зараз ми вже набрали досить високі обороти. Тільки недавно повернулися з Іранської ліги, зайняли там друге місце. Я виступав за іранський клуб. До цього я виграв Кубок України з греко-римської боротьби, взяв реванш у своїх кривдників, які не пустили мене на чемпіонат світу. Так що форму вже набираємо, думаю, рік собаки нас порадує. На київському турнірі обов'язково боротимемося. Він проходитиме у київському Палаці Спорту. Ще змагання в Парижі заплановано, але я поки не знаю, поїду туди чи ні. Також в цьому році в Дагестані буде чемпіонат Європи з греко-римської боротьби. Плануємо гідно представити там Україну і боротися за медалі", - розповів Беленюк XSPORT

Відео інтерв’ю:

Читайте також: Винні ми, а не судді і правила – головний тренер збірної України з боротьби

Нагадаємо, що Беленюк виборов "золото" на Кубку України 2017 року, який проходив у Запоріжжі 6-7 грудня і був присвячений пам’яті олімпійського чемпіона, заслуженого майстра спорту Якова Пункіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-