Флойд Мейвезер: Зараз Кроуфорд – номер один у боксі

Флойд Мейвезер: Зараз Кроуфорд – номер один у боксі

Укрінформ
Легендарний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) озвучив ім'я кращого, на його погляд, боксера сучасності незалежно від вагової категорії.

"Це Кроуфорд. Зараз він – номер один у боксі, тут сумнівів немає. І йому необов'язково бути бійцем моєї промоутерської команди, щоб я висловив йому належну повагу. Якщо він колись стане вільним агентом, я буду радий попрацювати з ним, тому що знаю, що потрібно, щоб вивести його на інший рівень. Це пекельний боєць, натуральний талант. Але пекельних бійців вистачає, а він - реальний перець. Ще мені в ньому подобається те, що він нагадує мені молодого Мейвезера: він може викладатися до кінця", - цитує боксера XSPORT

Кілька днів тому колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі, а нині обов'язковий претендент на титул WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд повідомив про запланований поєдинок з чинним чемпіоном WBO австралійцем Джеффом Хорном.

Читайте також: Ломаченко очолив рейтинг кращих боксерів світу за версією ESPN

Нагадаємо, що чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) піднявся на перше місце в оновленому рейтингу p4p кращих боксерів незалежно від вагової категорії за версією ESPN. Після перемоги над кубинцем Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 КО) на рахунку українця 102 бали, з якими він обійшов Геннадія Головкіна і Теренса Кроуфорда.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-