Андрій Шевченко: Є конкретна пропозиція зіграти 27 березня з Японією

Андрій Шевченко: Є конкретна пропозиція зіграти 27 березня з Японією

Укрінформ
Уже найближчим часом українська збірна може дізнатися ім'я першого суперника в контрольних матчах, запланованих на березень 2018 року.

Інформацією поділився головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко.

"У нас вже є конкретна пропозиція зіграти 27 березня в одній з європейських країн з Японією. За моєю інформацією, всі деталі вже улагоджені, залишилося підписати контракт. Щодо другого суперника і місця проведення матчу, переговори все ще ведуться", - розповів Шевченко zbirna.com

Не виключено, що 23 чи 24 березня збірна України зіграє з Саудівською Аравією або з Катаром - такий варіант теж розглядається. Крім того, існує ймовірність спарингу зі Швейцарією, з якою можна зіграти на європейській території. Найближчим часом у всіх цих питаннях повинна наступити повна визначеність. Андрій Шевченко висловив бажання залагодити всі деталі до кінця цього року.

Точно будуть спаринги і після завершення поточного сезону. В кінці травня і на початку червня учасники чемпіонату світу вестимуть активну підготовку до форуму, і збірна України напевно зіграє з кимось із них. Зокрема, Андрій Шевченко запропонував своєму колезі зі збірної Бразилії провести контрольний матч на території нашої країни.

Спілкувався тренер українців і з Мірчею Луческу, але тут багато що залежатиме від жеребкування Ліги націй, яке відбудеться 24 січня. Україна може зустрітися з турками в цьому турнірі.

Читайте також: Футбол: в березні збірна України може зіграти з двома учасниками чемпіонату світу

Раніше розглядався варіант з проведенням в ОАЕ спарингу з Єгиптом, а в Саудівській Аравії - з місцевою командою, однак африканська збірна вийшла з переговорного процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-