Українець Говоров виборов «срібло» на чемпіонаті Європи з плавання

Українець Говоров виборов «срібло» на чемпіонаті Європи з плавання

Укрінформ
Це третя медаль України в Копенгагені. 

Андрій Говоров завоював срібну нагороду чемпіонату Європи з плавання на короткій воді (25-метровий басейн), який проходить в Копенгагені. Українець посів друге місце у фінальному запливі на дистанції 50 метрів батерфляєм. Про це повідомляє XSport.

Говоров стартував по шостий воді і показав результат 22.42 секунди. Це всього на 0.01 більше, ніж у переможця Олександра Попкова з Росії. Бронзова нагорода дісталася відразу двом плавцям, які показали  однаковий час 22.44 секунди. Це Себастьян Сабо з Сербії і Бенджамін Прауд з Великобританії.

Читайте також: Романчук: Зараз почуваюся набагато краще, ніж на чемпіонаті світу в Будапешті

Відзначимо, що Андрій Говоров до цього тричі брав золоту нагороду на чемпіонаті Європи на короткій воді на дистанції 50 м батерфляєм - в 2001-му в Щецині, в 2013-му в Хернінгу і в 2015-му в Нетанії. Крім того, в цьому ж виді програми українець в Лондоні став чемпіоном континенту на довгій воді в 2016-м, а влітку 2017-го в Будапешті завоював «бронзу» світової першості.

Нагорода Говорова стала для України вже третьою в Копенгагені. До цього Михайло Романчук переміг на дистанції 1500 метрів вільним стилем, а Дарина Зевіна стала другою на 200-метрівці на спині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-