Блохін:

Блохін: "Динамо" під силу пройти АЕК, та й "Шахтарю" на жереб скаржитися гріх

Укрінформ
Колишній головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін після жеребкування плей-офф Ліги чемпіонів і Ліги Європи оцінив шанси українських клубів.

"Думаю, динамівцям під силу пройти в наступний раунд, хоча відразу попереджаю - на виїзді буде дуже важко. На даний момент сила афінян мені достеменно невідома, але на своєму полі вони завжди діють дуже агресивно. Вболівальники там не дадуть розслабитися, тим більше, що АЕК в Греції вважається народною командою.

"Гірникам" на жереб скаржитися гріх. Могли ж потрапити і на "ПСЖ", і на "Барселону". Втім, в Лізі чемпіонів на такій стадії щось прогнозувати дуже складно. У плей-офф просто так не виходять, там зібрано дійсно кращі команди, і у кожної з них є всі підстави розраховувати на продовження турнірної боротьби. У тому числі й у "Шахтаря". Скажу чесно - я не думав, що "гірники" вийдуть з такої сильної групи. Так чому б їм тепер не пройти "Рому", - сказав Блохін zbirna.com

Читайте також: Олег Протасов: Сміливо можна назвати "Динамо" фаворитом у матчах з АЕК

Нагадаємо, що футболісти донецького "Шахтаря" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА перший матч з італійською "Ромою" зіграють в Харкові 21 лютого, а перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи між грецьким АЕК і київським "Динамо" відбудеться 15 лютого на виїзді.  

Фото: ffu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-