ФФУ відклала рішення щодо матчу

ФФУ відклала рішення щодо матчу "Карпати" – "Олімпік"

Укрінформ
Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Федерації футболу України (ФФУ) не прийняв ніякого рішення по матчу між львівськими "Карпатами" і донецьким "Олімпіком", який був перерваний через снігопад.

Рішення відкладене до наступного засідання КДК через те, що багато питань залишаються спірними і незрозумілими. КДК вимагає додаткових пояснень від клубів. Про це заявив секретар КДК Ігор Грищенко.

"Матч "Карпати" – "Олімпік" був зупинений арбітром через форс-мажорні обставини, про що свідчать записи в рапорті. Сьогодні на засіданні були представники обох клубів і надали письмові пояснення по справі. Також було заслухано позицію Прем'єр-ліги, але з урахуванням того, що багато питань залишаються спірними і незрозумілими, КДК прийняв рішення вимагати додаткові пояснення від клубів і винести вердикт по матчу на наступному засіданні", - цитує Грищенка XSPORT

Нагадаємо, що перший тайм матчу "Карпати" – "Олімпік" 18-го туру української Прем’єр-ліги завершився з рахунком 1:1, але арбітр зустрічі Катерина Монзуль не вивела команди на поле після перерви через те, що газон львівського стадіону "Україна" вкрився снігом. 

Читайте також: Гельзін: "Карпати" не хочуть догравати матч з "Олімпіком" у грудні

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін повідомив, що дограти матч в найближчі терміни не вийде з вини львівського клубу, і має намір довести це в судових інстанціях.

Фото: olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-