ФК

ФК "Олімпік" проведе на зборах у Туреччині вісім спарингів

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Олімпік" оголосив про плани на зимову паузу.

Під час сборів у Туреччині команда проведе вісім контрольний матчів, повідомляє офіційний сайт "Олімпіка". 

"Канікули "Олімпіка" триватимуть до 8 січня. Цього дня команда збереться у Києві, гравці пройдуть медобстеження й розпочнуть підготовку до другої частини сезону. Вона включає в себе три етапи: на першому етапі футболісти працюватимуть у Києві, де проведуть кілька днів, після чого в планах два збори у Туреччині", - зазначається у повідомленні.

Як і в попередні роки, "Олімпік" полетить до турецької Лари (неподалік від Анталії). Перший збір триватиме з 14-го по 27 січня, після чого команда повернеться додому. Другий збір розпочнеться 31 січня, а до Києва донеччани повернуться 14 лютого. Під час турецьких зборів підопічні Романа Санжара проведуть вісім спарингів (по чотири на кожному зборі).

Читайте також: Ігор Кислов: "Динамо" може наздогнати "Шахтар" у чемпіонаті України

Перший офіційний матч у новому році "Олімпік" проведе у Києві, де зіграє з "Динамо" у 20-у турі чемпіонату України. Базовий день матчу - 17 лютого.

 Нагадаємо, після 19-ти турів чемпіонату української Прем'єр-ліги "Олімпік" з 25-ма очками йде на 6-му місці у турнірній таблиці, маючи недограний матч зі львівськими "Карпатами".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-