Кобін: Зліт

Кобін: Зліт "Вереса" свідчить про невисокий рівень української Прем'єр-ліги

Укрінформ
Лідер рівненського футбольного клубу "Верес", екс-гравець збірної України Василь Кобін вніс ясність у питання про перехід в інший клуб, а також поділився думкою про досягнення свого нинішнього і попередніх клубів.

За словами 32-річного гравця, його хочуть бачити у себе одразу кілька команд з Туреччини й Угорщини.

"За словами мого агента, дійсно, такий інтерес є. Проте все ще на стадії переговорів і, думаю, лише наприкінці грудня з'явиться конкретика і стане зрозуміло, де я продовжу кар'єру. Поки я пов'язаний контрактом з рівненчанами.

Чи вдалий сезон? Складно дати однозначну відповідь. Особливо якщо згадати, що "Верес" доукомплектовувався в авральному порядку, за якісь два-три тижні до початку чемпіонату. Звісно, слід віддати належне футболістам за згуртованість, величезне бажання зіграти через "не можу", але, з іншого боку, наш зліт свідчить і про невисокий рівень української Прем'єр-ліги. Складно собі уявити, що в серйозних футбольних країнах команда, як кажуть, з листа може так високо злетіти. Місце в першій шістці? Зараз одразу кілька команд дихають нам у спину, потрібно бути готовим відбити їх натиск. Хоча приємно усвідомлювати, що "Вересу" таки вдалося стати порушником спокою.

Щодо виступів інших команд. Звичайно, радий за "гірників", які з найкращого боку зарекомендували себе в Лізі чемпіонів, а "Карпатам" хочу побажати зібратися і довести, що клуб з такою інфраструктурою повинен бути серед претендентів на нагороди, а не з року в рік боротися за виживання в елітному ешелоні.

Читайте також: ЗМІ: Кобін залишить "Верес" і переїде до Туреччини

Переконаний, що "золото" в цьому році дістанеться "Шахтарю". До речі, "гірники" самі винні, що повернули в чемпіонат інтригу і дозволили перед відпусткою "Динамо" скоротити відставання. Однак навесні оранжево-чорні вже нікому очок не даруватимуть. Все ж за добором виконавців вони перевершують усіх конкурентів, та й гра у них поставлена. Погодьтеся, це дуже вагомі козирі", - розповів Кобін zbirna.com

Фото: ua-football.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-