Чигринський:

Чигринський: "Шахтар" і "Динамо" мають в Греції хороший імідж

Укрінформ
Захисник грецького футбольного клубу АЕК заслужений майстер спорту України Дмитро Чигринський поділився очікуваннями від протистояння з київським "Динамо" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Після того, як АЕК оформив вихід у плей-офф, я зрозумів, що "Динамо" – у списку наших потенційних суперників. Обговорював цей варіант із партнерами. Готувалися до серйозного опонента, адже у своїй групі АЕК посів друге місце, тож ми виходили на клуби з Ліги чемпіонів (наприклад – "Наполі", "Атлетико"), або переможців квартетів у Лізі Європи ("Арсенал", "Динамо"). Коротко пройшлися по кожній команді.

Мої одноклубники з великою повагою ставляться до "Динамо". Я помічаю це не вперше. Ще коли потрапив в АЕК, звернув увагу на те, наскільки в Греції поважають "Шахтар" і "Динамо". Тут серйозно слідкують за нашими командами. Українські гранди мають хороший імідж. "Гірників" оцінюють трішки вище. Все-таки успіхи в Лізі чемпіонів і перемога у фіналі Кубка УЄФА справили на греків велике враження. Але й "Динамо" не скидають з рахунків.

Ми задоволені тим, що пройшли груповий етап і дісталися до 1/16 фіналу. АЕКу було б цікаво зіграти з будь-якою командою. Випало "Динамо" – ми їх оцінюємо так само високо, як інших суперників. Для нас вони – фаворити. Тому на цю дуель в АЕКа буде супернастрій.

Читайте також: Шацьких: Постараємося вирішити всі питання з АЕК у першому матчі

"Динамо" хоче вирішити все у першому матчі? Напевно, "Динамо" щиро вірить у те, що так може бути. Я не думаю, що на цій стадії турніру є місце для недооцінки. У будь-якому випадку, якщо "Динамо" вважає, що все буде так просто, то, як мінімум, зіпсувати їм нерви ми спробуємо. Шацьких каже, що вони постараються вирішити питання в першому матчі, а я кажу, що ми намагатимемося зберегти інтригу до матчу-відповіді у конкурентному стані", - розповів Чигринський football24.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-