Ломаченко має найкращий захист у сучасному боксі - CompuBox

Ломаченко має найкращий захист у сучасному боксі - CompuBox

Укрінформ
Після поєдинку Ломаченко (10-1, 8 КО) – Рігондо (17-1, 11 КО) український боксер вийшов на перше місце в світовому рейтингу боксерів, що найбільш ефективно захищаються, за версією CompuBox.

У ніч з 9 на 10 грудня чемпіон світу WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко в шести раундах змусив капітулювати чемпіона WBA у другій найлегшій вазі кубинця Гільєрмо Рігондо. У цьому бою Ломаченко видатним чином діяв у захисті: лише 8,4% ударів кубинця були точними. Про це повідомляє Sport Arena

Сумарно ж за 6 раундів Рігондо завдав всього 15 точних ударів. При цьому в жодному з раундів йому не вдавалося нанести більше трьох точних ударів. У боях проти Ломаченка в середньому лише 16,5% ударів суперників досягають мети. До слова, перший рядок в цьому рейтингу українець відібрав саме у Рігондо:

Читайте також: Ломаченка назвали кращим боксером 2017 року за версією Ring 8

У бою проти Рігондо з усіх ударів Ломаченка мети досягли 16,3%. За цим показником українець на 7,9% перевершив свого суперника. У рейтингу CompuBox по середній різниці відсотків влучень в порівнянні з суперниками (визначається як різниця між відсотками влучень самого боксера і його суперника) Ломаченко і раніше зберігав впевнене лідерство, хоча його показник впав нижче захмарної позначки у 20%:

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-