Хацкевич: Чим ближче

Хацкевич: Чим ближче "Динамо" до "Шахтаря", тим більш упереджене суддівство

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич залишився незадоволений роботою суддівства в матчі 19-го туру української Прем’єр-ліги проти "Олександрії" (0: 0).

Білоруський фахівець звернув увагу на ряд епізодів, в яких, на його погляд, арбітр зустрічі Юрій Можаровський прийняв неправильні рішення. Про це повідомляє Sport Arena

За словами Хацкевича, суддя не поставив два пенальті, а також видалив його помічника Олега Лужного і форварда Артема Бесєдіна в другому таймі. Тренер "Динамо" вважає подібне ставлення упередженим.

"Було три моменти. Не беру момент з Кадаром, але з Мораесом і Бесєдіним... Коли людина прокидає м'яч, а його б'ють ззаду і є контакт, а кращий суддя України не ставить пенальті та ще й видаляє нашого гравця, то це чиста упередженість. У мене є свої очі, я перебуваю ближче до поля і чую, коли був контакт. Коли йде передача в зону, а Мораеса відверто валять, мені не треба ніяких повторів.

Що ми можемо вдіяти? Ми не можемо вплинути на рішення судді. Запитайте у нього, за що видалили Лужного. Він сьогодні був готовий видалити будь-якого нашого гравця і тренера. Так, був велика напруга і емоції вирували, але арбітр повинен розбиратися в моментах. Коли запитую у четвертого судді, чому не було пенальті, він говорить, що є головний арбітр і він відповідає за це. Але четвертий суддя впливає на видалення нашого тренера. Це вже виходить не закономірність. Немає слів...

Чим ближче ми підбираємося до "Шахтаря", тим більше суддівство, особливо в наших виїзних матчах, відбувається в одну сторону. Хлопці самі розуміють, що нам потрібно боротися з цим своєю грою. Є моменти - потрібно забивати. Треба бути вище суперника і тих людей, які приймають рішення під час гри", - сказав Хацкевич.

Читайте також: Пятов: Сьогодні від суддівства постраждали і ми, і «Динамо»

Нагадаємо, що "Динамо" відстає від "Шахтаря" на три очки в турнірній таблиці УПЛ (39 проти 42). Наступний поєдинок у чемпіонаті країни команда Олександра Хацкевича зіграє проти "Олімпіка" 17 лютого.

Фото: facebook.com/fcdynamoua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-