Ломаченко проти Рігондо. Бій мрії

Ломаченко проти Рігондо. Бій мрії

Укрінформ
Такого сильного суперника в кар’єрі кращого українського боксера ще не було. 

Бокс. Бій за титул чемпіона світу WBO в другій напівлегкій вазі. Василь Ломаченко (Україна) – Гільєрмо Рігондо (Куба). 9 грудня. Нью-Йорк. Арена «Медісон Сквер Гарден». Пряма трансляція на телеканалі «Інтер» 10 грудня о 05:00.

«Бій Ломаченко – Рігондо кращий в історії». «Ломаченко – найсильніший боксер з часів Мохаммеда Алі». Подібні заголовки заполонили спортивні та не лише спортивні ЗМІ за тиждень до бою. Гучність та помпезність афіш в певній мірі можна зрозуміти. Боксерський світ занудьгував за великими і видовищними боями. А тут йому пропонують поєдинок між двома дворазовими олімпійськими чемпіонами та чинними чемпіонами світу. Ломаченко і Рігондо – це дві бокс-машини, з феноменальною технікою та інтелектом. Обоє перебувають в розпалі кар’єри та, очевидно, у кращій формі за життя.

Читайте також: Ломаченко: Бій з Рігондо – це бій інтелектів

Експерти, журналісти та вболівальники вже передчувають неймовірно насичений бій. Кожної хвилини щось ставатиметься на рингу, сюжетна лінія стрибатиме мов кардіограма, а інтрига зберігатиметься до останнього жесту рефері. Вочевидь, Рігондо за рахунок великої кількості ударів спробує збити Ломаченка з ритму, а той у свою чергу завдяки постійним переміщенням та ударним комбінаціям намагатиметься притискати кубинця до канатів. Не виключено, що суперники почергово володітимуть ініціативою, але після 6-7 раундів внаслідок безперервного бомбардування у Рігондо можуть початися проблеми. Коли сили почнуть полишати кубинця (а це неминуче, бо він де-факто боксер на дві вагові категорії нижче), то Ломаченко повільно і знущаючись, зажене його у нокаут.

Головна чеснота Ломаченка – це БАЛАНС. Баланс між атакою і захистом, ударами в голову і в корпус, емоціями і обережністю, здоровим глуздом і позерством. Тому є величезна спокуса заявити – у Рігондо немає шансів. Ломаченко – геній боксу у розквіті сил. Все, що він робить на рингу, це суперклас. Але навіть за такої диспозиції, не варто зверхньо ставитись до кубинця. Він справжній майстер, який у свої 37 років прагне ще більшої слави і великих грошей. Рігондо вицілюватиме свій lucky punch (щасливий удар) поки йому вистачатиме сил і координації.

Читайте також: Ломаченко: Хочу, щоб після завершення кар'єри бокс асоціювався з моїм ім'ям

Щодо Ломаченка, то попри усі його гучні слова та кпини на адресу суперника, він максимально зосереджений. Йому 29 років, у нього попереду достатньо титульних боїв і перехід до наступної вагової категорії. Поєдинок проти Рігондо для нього – це лише один з кроків до всесвітнього визнання і титулу кращого боксера планети.

Святослав Василик, Київ 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-