Леонід Буряк: Хочеться, щоб

Леонід Буряк: Хочеться, щоб "Динамо" поборолося за перемогу в Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
Виступ футболістів київського "Динамо" у груповому раунді Ліги Європи УЄФА проаналізував знаменитий екс-хавбек столичного клубу, заслужений тренер України Леонід Буряк.

Він, зокрема, зазначив, що динамівцям пощастило із суперниками по групі, і висловив надію, що багаторазові чемпіони України зможуть поборотися за перемогу в ЛЄ, повідомляє Zbirna.com

"Киянам допомогло те, що "Партизан" добре розпочав зустріч, багато й гостро атакуючи. Це дозволило господарям поля забивати на контратаках. Події на старті цього поєдинку ще раз нагадали нам: "Динамо" потрапило у досить ліберальну групу. "Біло-синім" пощастило з жеребкуванням, і свій шанс вони просто зобов'язані були використовувати. У нинішньому розіграші Ліги Європи є десяток команд, які заявляють про готовність взяти трофей. Те ж саме, вважаю, може сказати і про" Динамо ". Чимало залежатиме від того, на кого кияни потраплять у першому раунді плей-офф - прм'ятаємо про те, що в цій Лізі Європи є і "Арсенал", і "Лаціо" з "Міланом". А далі - крок за кроком. Хотілося б, звичайно, щоб "Динамо" поборолося за перемогу в Лізі Європи", - сказав Буряк.

Читайте також: Мораес і Морозюк потрапили до символічної збірної тижня Ліги Європи УЄФА

Нагадаємо підсумкове становище команд у групі В Ліги Європи (кияни вчора в 6-му турі перемогли сербський "Партизан" - 4:1): "Динамо" - 13 очок, "Партизан" - 8, "Янг Бойз" (Швейцарія) - 6, "Шкендербеу" (Албанія) - 5.

Жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА пройде 11 травня у Ньйоні (Швейцарія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-