Представницький турнір з армспорту Arm wrestling Open Cup пройде у суботу в Києві

Представницький турнір з армспорту Arm wrestling Open Cup пройде у суботу в Києві

Відео
Укрінформ
У суботу, 9 грудня, у столичному житловому комплексі "Деміївський квартал" відбудеться прем'єрний відкритий турніру з армспорту Arm wrestling Open Cup-2017. 

Як зазначив під час сьогоднішньої прес-конференції в Укрінформі радник міністра молоді та спорту України Володимир Бульба, на цих змаганнях виступлять зірки армспорту світового рівня, передає кореспондент агентства.

"Arm wrestling Open Cup-2017 буде першим заходом нової програми Національної громадської компанії "Спільна Перемога"  під назвою "Фізкультура і спорт - у кожен двір!" Я б охарактеризував ці змагання як дворовий турнір світового рівня. Упевнений, що армспорт - реальна спроба відволікти нашу молодь від комп'ютерів, алкоголю та цигарок, залучити до занять спортом, поспілкуватися із зірками найпершої величини. Саме такими, які вистувлять на нашому турнірі", - сказав Володимир Бульба.

Майстер спорту міжнародного класу, віце-президент Федерації армспорту Києва Ірина Рожещенко більш докладно розповіла про учасників змагань.

"На Arm wrestling Open Cup-2017 у жінок виступлять багаторазова чемпіонка світу та Європи, заслужений майстер спорту Вікторія Ілюшина, чемпіонки світу Лілія Занько та Оксана Дяченко, у чоловіків - шестиразовий чемпіон світу Євген Пруднік, чемпіон Грузії Петре Цикаридзе, майчтри спорту Богдан Івахненко, Сергій Калиниченко, Дмитро Іонов. Чоловіки визначатимуть кращого у вагових категоріях до 75, 85, 95 кг та абсолютній, жінки - в абсолютній", - зазначила Ірина.

Читайте також: Ломаченко: Бій з Рігондо – це бій інтелектів

 Модератор турніру, директор агенції "Спільна Перемога" Олександр Соколинський, у свою чергу, поінформував, що за дуелями армрестлерів по вулиці Ракетна, 24, спостерігатимуть знані українські спортивні особистості - плавець Олег Лісогор, футболіст Іван Яремчук, заслужений тренер України, президент Національної ліги професійного боксу Михайло Зав'ялов та інші. Трансляція змагань пройде в ефірі телеканалу Хsport.  Призовий фонд турніру становить 25000 грн.

Відео прес-конференції:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-