Футбол: в березні збірна України може зіграти з двома учасниками чемпіонату світу

Футбол: в березні збірна України може зіграти з двома учасниками чемпіонату світу

Укрінформ
У наступному році збірна України з футболу планує провести спаринги з Єгиптом, Саудівською Аравією і Бразилією.

Ймовірно, у березні українські футболісти зіграють з Єгиптом в ОАЕ, після чого вирушать до Саудівської Аравії на спаринг з ще одним учасником чемпіонату світу - місцевою національною командою.

Про це повідомив головний тренер національної команди Андрій Шевченко.

"Поки все перебуває в стадії переговорів, які я намагаюся тримати під контролем. Існує велика ймовірність того, що в березні ми відправимося в ОАЕ, де зіграємо з Єгиптом, а потім переберемося в Саудівську Аравію і там проведемо спаринг з ще одним учасником чемпіонату світу - місцевою національною командою. Попередня домовленість вже досягнута, але тепер все буде залежати від того, як пройдуть переговори між федераціями країн. Наступного тижня, думаю, багато що проясниться.

У Харкові ми обговорили з головним тренером збірної Бразилії можливий контрольний поєдинок між нашими командами. Я запропонував Тіте провести спаринг в травні в Україні. Тренеру бразильців ця ідея сподобалася, але він сказав, що все вирішиться найближчим часом, коли буде зверстаний план підготовки його команди до світового форуму.

Читайте також: Шевченко запропонував наставнику збірної Бразилії провести спаринг в Україні

З наставником збірної Туреччини Мірча Луческу ми також обговорили перспективу проведення спарингу, хоча з турками Україна може зустрітися в Лізі націй", - розповів Шевченко zbirna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-