Жуніор Мораес: Було необхідно забити, і я взяв відповідальність на себе.

Жуніор Мораес: Було необхідно забити, і я взяв відповідальність на себе.

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" і автор хет-трика у ворота сербського "Партизана" Жуніор Мораес поділився враженнями від заключного матчу групового етапу Ліги Європи УЄФА.

"Думаю, сьогодні була одна з кращих ігор "Динамо". У попередніх матчах нам вдавалися хороші або тільки перші тайми, або тільки другі. А сьогодні ми були сконцентровані протягом усієї зустрічі й зіграли здорово, на команду. Всі були зосереджені на фінальному результаті. Хочу привітати всіх з цією перемогою.

Не пам'ятаю всіх своїх матчів, але з точки зору результату, для мене це була найкраща гра. Хачеріді попросив віддати йому пенальті? Ні, він просив дати пробити Шапаренку, щоб він забив свій перший м'яч за головну команду. Але я сказав, що Микола - молодий гравець, у нього вся кар'єра попереду, а мені вже 30 років. Крім того, як раз я зазвичай виконую одинадцятиметрові удари. Так що я був повністю зосереджений на виконанні пенальті, було не до жартів. Було необхідно забити, і я взяв відповідальність на себе.

Читайте також: Морозюк: Спочатку думали, що нас влаштує нічия, але перебудувалися і перемогли

Чи залишаюся в "Динамо"? Як я говорив керівництву і раніше, моє головне бажання - бути з "Динамо". Я щасливий тут, моя сім'я щаслива в Україні. Тому я хочу продовжувати кар'єру в Європі, і "Динамо" для мене завжди стоїть на першому місці. Але нам ще потрібно підписати контракт. Подивимося, як все вийде в майбутньому.

Попереду на нас чекає важка гра в Олександрії. Погода залишає бажати кращого, ми не знаємо, якої якості буде поле. Тому, потрібно залишатися сконцентрованими, щоб перемогти в наступному матчі, а потім вже можна думати про відпочинок.

Буду сумувати за Відою. Йому я сказав те ж саме. Домагой - дуже хороша людина і футболіст. У нас чудові стосунки з ним і поза полем, тому, мені сумно, що він залишає "Динамо". Але це футбол. Можу тільки побажати йому всього найкращого і підтримати в тому, щоб він прийняв наступний виклик", - цитує Мораеса офіційний сайт ФК "Динамо". 

Нагадаємо, що у поєдинку "Динамо" - "Партизан" 7 грудня на столичному НСК "Олімпійський" м’ячі забили Микола Морозюк (6-та хвилина), Жуніор Мораєс (28, 31, 77 з пенальті) -  Марко Євтович (45+4 з пенальті).

Читайте також: Домагой Віда попрощався з футбольними уболівальниками на "Олімпійському"
Матч 19-го туру української Прем'єр-ліги "Олександрія" - "Динамо" відбудеться 10 грудня.

Фото: football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-