Домагой Віда попрощався з футбольними уболівальниками на

Домагой Віда попрощався з футбольними уболівальниками на "Олімпійському"

Відео
Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу і збірної Хорватії Домагой Віда попрощався з уболівальниками після заключного матчу групового етапу Ліги Єіропи УЄФА з сербським "Партизаном" (4:1).

Президент "Динамо" Ігор Суркіс побажав 28-річному футболісту продовжувати грати на тому ж рівні, на якому він грав у київській команді.

"Природно, це втрата, оскільки Домагой - наш провідний футболіст. Він попрощався з уболівальниками і партнерами, але зі мною попрощається завтра. Виді я хочу сказати тільки слова подяки. Хотілося б, щоб він залишився, але футболіст вибрав інший шлях. У нього сім'я, діти, і можна зрозуміти його бажання заробити. Утримувати його фінансово і запропонувати такі ж умови, як "Бешикташ", наш клуб не міг. Ми могли за нього отримати компенсацію, причому непогану. Але влітку я його не відпустив, в надії, що він нам допоможе в цьому півріччі. Він допоміг, за що йому величезне спасибі. Бажаю Домагою продовжувати грати на тому ж рівні, на якому він грав у "Динамо", – цитує Суркіса офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Київське "Динамо" розгромило "Партизан" у Лізі Європи УЄФА

Відео прощання Віди з уболівальниками:

Нагадаємо, що контракт Віди з київським клубом закінчується 31 грудня 2017 року. Після цього він на правах вільного агента перейде до турецького "Бешикташа", з яким уклав попередню угоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-