Морозюк: Спочатку думали, що нас влаштує нічия, але перебудувалися і перемогли

Морозюк: Спочатку думали, що нас влаштує нічия, але перебудувалися і перемогли

Відео
Укрінформ
Капітан київського футбольного клубу "Динамо" Микола Морозюк поділився враженнями від перемоги над сербським "Партизаном" (4:1) в заключному матчі групового етапу Ліги Європи УЄФА.

"Впевнено виграли, завдання виконали. Думаю, всім сподобалася ця гра, сьогодні реалізація була набагато краще, ніж в інших поєдинках.

Вийшла яскрава гра, але залишилося не так багато сил. Немає тієї свіжості, яка була на початку сезону. Але тоді не було такої гри, як зараз. Сьогодні ми виходили на гру, знаючи, що перед нами стоїть завдання - посісти перше місце. У перші десять хвилин, напевно, думали, що нас влаштує і нічия, але потім зрозуміли, що так грати далі не можна. Зробили висновки, перебудувалися і перемогли. Тепер потрібно якомога швидше налаштуватися на гру проти "Олександрії". Цей матч для мене важливіше, ніж сьогоднішній проти "Партизана".

Яким партнером був Віда? Віда - дуже хороший гравець і друг. Він був важливим футболістом для "Динамо" і в роздягальні, і на футбольному полі. Ми всі вдячні йому за період, який він провів у команді. Віда продовжить свою кар'єру в іншій команді. Таке футбольне життя. Можу побажати йому тільки удачі", - цитує Морозюка офіційний сайт ФК "Динамо".

Відео інтерв’ю: 

Нагадаємо, що у поєдинку "Динамо" - "Партизан" 7 грудня на столичному НСК "Олімпійський" м’ячі забили Микола Морозюк (6-та хвилина), Жуніор Мораєс (28, 31, 77 з пенальті) -  Марко Євтович (45+4).

Читайте також: Київське "Динамо" розгромило "Партизан" у Лізі Європи УЄФА

Поєдинок 19-го туру української Прем'єр-ліги "Олександрія" - "Динамо" відбудеться 10 грудня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-