Шатернікова: Бій Ломаченка з Рігодно не буде мексиканською рубкою

Шатернікова: Бій Ломаченка з Рігодно не буде мексиканською рубкою

Відео
Укрінформ
Кубинський боксер Гільєрмо Рігондо напередодні поєдинку з українцем Василем Ломаченком заявив, що його суперник ніколи не бачив такої швидкості в рингу, як у нього.

Проте, колишня чемпіонка світу, віце-президент Національної ліги профі-боксу Аліна Шатернікова вважає, що це лише слова і нічого більше. Поєдинок буде не мексиканською рубкою, а більше – тактичним боксом.

"Я думаю, це просто слова. Такої кількості раундів і боїв, скільки провів Василь за свою кар'єру, Рігондо не бачив. У нього були різні суперники, з різними стилями. Ломаченко - геній, який може пристосуватися до будь-якого стилю в рингу.

У Рігондо багато достоїнств, він - майстер боксу високого рівня, і коли він засинає ударами, що ти навіть не можеш передбачити, коли буде наступний, під яким кутом і з якою траєкторією. Я сама боксувала, і знаю, що коли твій спаринг-партнер тебе закидає такою кількістю ударів, то ти губишся, і відбувається повне розбалансування. Ти розумієш, що ти в найкращій формі, виходив на перший раунд впевненим, а потім така кількість ударів. Це виводить зі стану рівноваги.

Для Рігондо це буде дуже непростий бій і серйозне випробування його, як боксера. Це не буде мексиканською рубкою, більше  - тактичним боксом. Однак, як тільки у Василя буде шанс загнати Рігондо до канатів, він його просто не випустить, закидає ударами", - сказала Шатернікова в інтерв’ю XSPORT.

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що в ніч з 9 на 10 грудня Ломаченко (9-1, 7 КО) битиметься за об’єдання титулів з кубинцем Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО). Поєдинок відбудеться у Нью-Йорку о 5 ранку за київським часом.

Читайте також: Рігондо: Маю перемогти Ломаченка дуже чітко і переконливо

Це буде вже четвертий захист титулу чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі, який належить українцю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-