Ліга Європи: «Динамо» зіграє за перше місце, «Зоря» - за вихід у плей-офф

Ліга Європи: «Динамо» зіграє за перше місце, «Зоря» - за вихід у плей-офф

Укрінформ
Кияни приймають сербський «Партизан», «Зоря» - «Атлетик» з Більбао. 

Сьогодні відбудуться матчі заключного 6-го туру групового етапу Ліги Європи. Київське «Динамо» вдома прийматиме сербський «Партизан», а луганська «Зоря» у Львові зіграє проти іспанського «Атлетика». Про це повідомляє Укрінформ.

Завдання-мінімум «Динамо» в останньому турі – не програти. Навіть нічия дозволить киянам фінішувати на першому місці в групі. Втім, у «Динамо» усі налаштовані лише перемогу, яка дуже потрібна оновленій команді Олександра Хацкевича. Тренер киян в останніх матчах все більше довіряє молоді, тому сьогодні ми точно побачимо Бущана, Шапаренка, Русина. Травмованого Мбокані в нападі замінить Жуніор Мораес, який у відмінній формі. Зіграє і Гармаш. Інцидент з обстрілом авто, за словами Хацкевича, лише додасть йому концентрації.

На думку букмекерів, «Динамо» - фаворит поєдинку. Ставка на перемогу киян – 1.6. Коефіцієнт на перемогу «Партизана» - 5.7. Нічия – 3.9. Матч почнеться о 20:00.

Читайте також: Хацкевич: Ми хочемо стати переможцями групи

«Зоря» сьогодні спробує здійснити історичний прорив у плей-офф ЛЄ. Для цього потрібно перемагати іспанський «Атлетик». Знаючи Юрія Вернидуба і його команду, можна не сумніватися, що «Зоря» дасть бій. Інша справа, що шансів змагатися з «Атлетиком» у атакуючому футболі – небагато. Втім, вони є. Караваєв, Харатин, Громов, Андрієвський, Юрі – усі вони достатньо мотивовані аби використати свою нагоду. До того ж команда з Більбао гратиме одразу без кількох лідерів, не приховуючи, що чемпіонат Іспанії для неї в пріоритеті.  

Букмекери пропонують за перемогу «Зорі» високий коефіцієнт – 5. Перемогу «Атлетика» оцінили у 1.7. Нічию – у 3.5. Початок матчу на «Арені Львів» о 22:05. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-